Hoek Sinke Ten Katen is een boutique-kantoor gespecialiseerd in handelsrecht, waaronder internationaal vervoerrecht, u vindt bij ons de kwaliteit van de beste kantoren wereldwijd, maar dan wel met directe toegang tot de partner.

Onze cliënten zijn verzekeringsmaatschappijen en P&I Clubs, leden van de Rotterdamse havengemeenschap, banken, scheepswerven, handelaren in grondstoffen en betrokkenen bij de internationale scheepvaart, zowel ter zee als over de binnenwateren. Wij specialiseren ons ook in het tot een goed einde brengen van hoger-beroepszaken. Wij worden regelmatig geïnstrueerd door internationale advocatenkantoren.

Het motto van het kantoor is “thinking outside the circle” en dat heeft meer dan één reden. Cliënten verwijzen graag naar ons, vanwege onze kennis, toewijding en creativiteit. Onze kleine en efficiënte organisatie wordt gedreven door de wens de hoogste kwaliteit te leveren aan cliënten die dat gewend zijn. De advocaten gaan tot het uiterste in juridische procedures en bij het adviseren van hun cliënten over contracten en in geschillen.

Onze diensten

Onze ervaring strekt zich uit tot elk commercieel en maritiem gerelateerd geschil. Zie hieronder enkele voorbeelden van onze diensten:

Onze mensen

Harmen Hoek

Advocaat

Hans ten Katen

Advocaat

Bob Sinke

Advocaat

Sandra Wijnstekers

Juridisch secretaresse

Kirsten van Zijp

Juridisch secretaresse

Hidde Bol

Paralegal